☰KATEGORIER

Se vad andra tycker

Enkelt och smidigt köp med snabb leverans via brev.
Prisjakt.nu

allocacoc - design med funktionen i centrum

 

allocacoc - design med funktionen i centrum

allocacoc är ett unikt industriföretag som allt sedan starten 2011 har satt design och funktion i centrum för all produktutveckling. Ja, man säger till och med att den unika designen sätter funktionen främst.

Genom att utveckla och omdesigna produkter ur det dagliga livet riktar man sig till en mycket bred marknad, och produkterna från allocacoc finns numer att tillgå i större delen av världen.

allocacoc har genom sitt unika designtänk mottagit ett antal utmärkelser genom åren, utmärkelser som bevisat att man tänkt rätt när man har vågat att utmana med ett nytänk när det kommer till design och funktion i samklang. 

Här hittar du alla dom smarta produkterna från allocacoc.

 

Uttagsmultiplikatorn allocacoc PowerCube original
Uttagsmultiplikatorn
I dom flesta kök är bänkskivorna fyllda med olika apparater, från matberedare till kaffebryggare, men det saknas oftast uttag som räcker till alla. Med PowerCube Original ansluten till ett uttag får du fem extra uttag! Anslut vad du vill, från brödrostar till mikrovågsugnar - nu har du uttag så det räcker.
Slut på kabeltrasslet
Slut på trassliga sladdar
Vardagsrummet svämmar ofta över av sladdar och hoptrasslade TV-anslutningar. Bristen på eluttag leder till grendosor och förlängningssladdar kopplade till varandra, vilket skapar inte bara ett rörigt utseende men också en farlig situation. Undvik den här situationen med PowerCube Original som gör att uttagen kan kombineras i en kompakt och prydlig lösning.
Slut på blockering
Slut på blockering
Världen skulle vara en bättre och effektivare plats, om de enheter vi använde hade kompakta pluggar. Tyvärr kommer de flesta av våra tekniska tillbehör med skrymmande adaptrar som täcker intilliggande uttag och helt i onödan tar upp ett extra uttag. Med dom unikt utformade PowerCube Original och PowerCube Extended undviker du att uttag täcks i onödan.
Duo-laddning
Duo-laddning
Med PowerCube Original USB får du tillgång till två USB-portar som låter dig ladda två enheter samtidigt med upp till 2.1 Ampere. Ladda din mobiltelefon, din platta eller någon annan mobil enhet med USB-laddning snabbare än till exempel från USB-uttaget på datorn.
Dockningssystem
Dockningssystem
Med PowerCube Extended får du ett unikt dockningssystem som låter dig montera din PowerCube på vilken plan yta som helst så att du alltid har den inom räckhåll.
Avtagbar tejp
Avtagbar tejp
Det unika dockningssystemet använder stark tejp som trots det inte efterlämnar några rester när den tas bort. Du kan alltid byta ut tejpen mot ny för att flytta din PowerCube till en annan plats.
Kabelhantering
Kabelhantering
Du organiserar enkelt anslutningssladden till din PowerCube Extended med den medföljande kabelhållaren.
Byggklossar
Byggklossar
Alla PowerCube är uppbyggda med ett modulärt system som gör att dom kan staplas ihop och på det sättet utöka antalet uttag allt efter dina behov.

 

Här hittar du alla dom smarta produkterna från allocacoc.