☰KATEGORIER

Se vad andra tycker

Enkelt och smidigt köp med snabb leverans via brev.
Prisjakt.nu

Sandberg EsportsEquipment

Sandberg EsportsEquipment
Sandbergs kompletta sortiment av tillbehör för den kräsna gamern kombinerar byggkvalité med precision. Träffa varje headshot och hör exakt vart din motståndare kommer ifrån, med tillbehör från Sandberg finns ingen chans att skylla på din utrustning, bara på dina egna färdigheter!

Sikta snabbt och sätt skottet

Möss
Med mellan 2,400 och hela vägen upp till 10,000 DPI så är precisionen på Sandbergs möss otrolig. Genom miniatyrvikter utspridda genom musen så uppnås den perfekta balansen och tyngdpunkten, och med programmet så kan du genom datorn programmera dina egna makron till alla knapparna – till och med vänster framknapp! Och som grädde på moset så har alla möss i Esports-serien RGB-belysning! Men vad är en riktigt exakt mus utan ett underlag som ger rätt glid och rätt komfort. Alla de mjuka mattorna har en vävd ytterkant för otrolig komfort och hållbarhet, och den stabila undersidan med greppande material ser till att musmattan ligger på plats även under de mest intensiva slagen. Ytan är precis tvärt om så hal att du knappt kommer känna att musen rör på sig. Om du istället föredrar ett hårt underlag men vill skydda ditt bord så finns självklart modeller med glidyta av aluminium – och RGB-belysning som gör din spelsession extra härlig.

Omedelbar respons med otrolig hållbarhet

Oavsett om du föredrar mekaniska brytare eller mer traditionella domes, så är alla Sandbergs tangentbord byggda på en solid bottenplatta av metall. Konstruktionen innebär att tangentbordet inte viker sig under fingrarna när fighterna blir intensiva, och att tangentbordet ligger still när det som mest behövs. Självklart är tangenterna bakgrundsbelysta med RGB.
Tangentbord

Hitta din fiende innan de hittar dig

Hörlurar

Med rätt ljud kan du hitta din fiende genom att höra vart de gömmer sig, långt innan de vet att du är på väg! Med flera ljudzoner simuleras riktigt 7.1 ljud trots att kåporna sitter direkt på dina öron, och med de klara och exakta tonerna kan du höra precis vart din motståndares nervösa andetag kommer ifrån. Självklart har alla hörlurar, precis som de flesta produkterna i EsportsEquipment serien, RGB belysning som gör att du sticker ut på LAN-partyt! Glöm inte bort dina tittare på Twitch och dina teammates.

Mikrofonerna i Sandbergs headsets är i och för sig av en riktigt hög klass, men med en ordentlig kondensatormikrofon tar du din röst till helt nya nivåer. Självklart finns allt från bommar till popfilter, men just här är det snålt med RGB – bästa platsen för mikrofonen är precis jämte din skärm, och där är det bäst att hålla distraherande ljus till ett minimum.

Spela avslappnat och bekvämt

Med möbler från Sandbergs EsportsEquipment serie sitter du inte bara som en kung, du lirar också på en stabil yta som ger dig rätt förutsättningar för att klara långa sessioner utan ont i vare sig rygg eller armar. Behöver du en energikick så aktiverar du den USB-anslutna massagekudden, som förslagsvis kan drivas med en PowerBank, och lutar dig tillbaka medans spelet matchar dig mot ett team att dominera. Glöm inte RGBn, till och med borden är kopplade till datorn med USB!
Gaming stol
Sandbergs EsportsEquipment täcker hela begäret för den kräsna gamern, och tar ditt spelande till nästa nivå där din utrustning inte längre håller dig tillbaka.