Varukorgen är tom.
☰KATEGORIER

Se vad andra tycker

Enkelt och smidigt köp med snabb leverans via brev.
Prisjakt.nu

Om oss

 

Kopplat.se har funnits på marknaden sedan 2012 och förser privatpersoner, företag och myndigheter med tillbehör till datorer, telefoner, hemelektronik och mycket mer enligt vår slogan -

 

Allt du behöver
när något skall kopplas

 

Vår strävan är att hela tiden förse er, våra kunder, med det senaste inom dom produktområden där vi verkar, och att göra det till bra priser och med bra service. Vi satsar också på en bra kundservice, och erbjuder er support såväl före som efter köpet. Ni kan alltid ställa frågor till oss, eller fråga efter en produkt som ni saknar i vårt utbud. Vi kommer alltid att göra vårt yttersta för att hjälpa er!

 

 

Kopplat.se är en del av CeriQ AB (556877-4417), vars huvudsakliga verksamhet består i systemutveckling. Vi tar fram programlösningar baserade på kundens behov, och vi strävar alltid efter maximal kundnytta och enkelhet.


Ofta baseras våra lösningsförslag på existerande programvara som kan anpassas eller kompletteras, men lika ofta tar vi fram program speciellt för en kund. Vi utvecklar också webbaserade lösningar i dom fall där det visar sig vara det effektivaste för kunden.


Förutom rena kunduppdrag har vi också utvecklat den egna e-handelsplattformen CeriQ Butik, och för utvecklingen av denna driver vi Kopplat.se som en referensbutik.
CeriQ Butik
är en av marknadens mest flexibla e-handelsplattformar och vi har anpassat den till många olika branscher och många olika typer av e-handelsverksamheter.