☰KATEGORIER

Se vad andra tycker

Enkelt och smidigt köp med snabb leverans via brev.
Prisjakt.nu

Goobay® - välkänd leverantör av kvalitetstillbehör för hemelektronik

Goobay - kvalitetstillbehör

 

Goobay® levererar kvalitetstillbehör inom hemelektroniksektorn

Vi har valt Goobay® som en av våra leverantörer baserat på deras förmåga att med välkänd tysk kvalitet leverera bra och hållbara produkter till riktigt bra priser. Den stora bredden i deras produktutbud är ännu ett skäl till att vi valt dom som leverantör. En leverantör för väldigt många produkter ger lägre kostnader för oss i form av logistik och annan hantering, och dom lägre kostnaderna kommer dig som kund till del i form av lägre priser!

 

Säkra produkter - viktigt både för oss och för dig

Goobay® arbetar konstant med säkerhet som en viktig del i all produktutveckling. Säkerhet kan betyda väldigt olika saker beroende på vilken typ av produkter man talar om, men ett säkert bevis på säkerhetssträvandet är att alla produkter Goobay® tar fram är CE-märkta där det är tillämpligt. CE-märkningen är ett bevis på att produkterna uppfyller dom krav och riktlinjer som har tagits fram för den Europeiska marknaden.

 

Sortimentsbredd, några exempel på Goobay®-produkter


HDMI

HDMI, kablar, adaptrar och aktiva enheter

HDMI-kablar

Här hittar du ett stort sortiment! Gemensamt är att dom alla uppfyller kraven som HDMI.org har fastställt för kablar av olika typer. Goobay® ligger alltid i framkant när det gäller att kunna leverera HDMI-kablar av allra senaste standard.

Adaptrar

Med adaptrar av många olika sorter får du hjälp att koppla ihop även där det är svårt att komma åt, även där kontakktyperna skiljer sig åt eller där du av någon annan anledning måste anpassa inkopplingen mellan en kabel och en aktiv enhet.

Aktiva enheter

Goobay® tillhandahåller också aktiva enheter i HDMI-segmentet. Några exempel är bland annat automatiska HDMI-switchar där du kan koppla flera bild/video-enheter mot en skärm, eller splitters för att kunna dela upp signalen på flera skärmar. Även för dom aktiva enheterna gäller att dom alltid följer fastlagda standards för att alltid ge dig som konsument det resultat du har rätt att förvänta dig.

 


USB C™

USB C - en universell anslutning

Goobay® var liksom vi på Kopplat.se mycket tidigt ute med att lansera produkter för USB C™, och har allt sedan introduktionen av den här universella och praktiska USB-anslutningen har sortimentet vuxit både i bredd och i djup.

Kablar

Kablar med USB C™-kontakt finns i en mängd olika utföranden. Kablar enligt USB 2.0 och enligt USB 3.0 och 3.1.
Med USB C™-kontakter i båda ändarna, med någon annan USB-kontakt i den ena ändan.
Adapterkablar så att du enkelt kan ansluta din enhet med USB C™-utgång direkt till din HDMI-skärm, eller skärmen med VGA- eller DVI-ingång eller med DP-ingång.
Kabel med USB C™ och ett RJ45-uttag.
En lång lista på smarta kablar, med många användningsområden.

Adaptrar

Massor av olika adaptrar, med olika kontakttyper för att du skall kunna koppla ihop dina gamla och dina nya USB-anslutna enheter med varandra. Olika former, färger och kontaktkombinationer så att du alltid kan hitta rätt adapter.

Aktiva enheter

Exempel på aktiva enheter är en hubb med USB C™-anslutning och 4 fyra USB 3.0-utgångar så att du enkelt kan ansluta ditt tangentbord, din mus, webkamera och annat till din mobila enhet med USB C™-anslutning.
Eller en dockningsstation med anslutningar för bildskärm (finns många olika modeller med olika bildskärmsanslutningar), med flera USB 3.0-anslutningar för tangentbord, mus och annat, med en USB C™-utgång, med USB C™-anslutning för PowerDelivery så att du också laddar din mobila enhet när du med en enda anslutning "gör om" den till en fullstor arbetsplats.
Eller varför inte en multiportsdocka med nätverk, HDMI, 2 x USB 3.0, USB C™ och kortläsare för SD-kort från en enda USB C™-anslutning. 

 


Väggfästen och stativ
för bildskärmar och TV

Väggfästen och stativ för TV och bildskärm

Stort utbud av storlekar, typer och användningsområden

Goobay® tillverkar väggfästen och stativ för både bord och tak för att passa alla tillfällen när du vill montera din TV, din bildskärm/ar eller din projektor. Tiltbara, vridbara, roterbara - eller fasta med montage tätt inpå väggen.

För TV:n

Oavsett storlek på din TV (nåja, nästan i alla fall!) så hittar du ett fäste från Goobay® som passar.
Väggfästen för ultraslim montage där TV:n hamnar bara några millimeter från väggen till väggfästen som du kan tilta, vrida och vända på.
Väggfästen med armar så att du enkelt kan vrida din TV till den placering som passar bäst för varje tillfälle.
Och som tillbehör också kanaler och "strumpor" för att dölja kablaget, och anpassningsbara plattor om infästningen på din TV inte skulle passa.

För bildskärmen/skärmarna

Bordsstativ för en eller två skärmar, fast monterade på stativet eller rörliga monterade på arm. Valet är ditt!

För projektorn

Takfäste för projektorn, flexibla för att passa alla projektorer och för att du skall kunna rikta in din projektor enkelt - men ändå stabilt.

 

 


 

Goobay® är ett registrerat varumärke som ägs av Wentronic GmbH