Varukorgen är tom.
☰KATEGORIER

Se vad andra tycker

Enkelt och smidigt köp med snabb leverans via brev.
Prisjakt.nu

MicroConnect - en komplett kabelleverantör

MicroConnect - en komplett kabelleverantör

 

MicroConnect tillverkar kablar, adaptrar och relaterade tillbehör inom områden som till exempel nätverk med både koppar och fiber, ljud och video, data och streaming samt kablar för och adaptrar för bildskärmar för datorer och mobila enheter.

Nya produkter lanseras ständigt och man strävar hela tiden att vara up to date med allt vad som efterfrågas av våra kunder.

Genom att erbjuda högkvalitativa produkter till rimliga priser kombinerat med en hög servicenivå och kunskap om sitt produktområde har MicroConnect snabbt blivit en etablerad leverantör av kablar och adaptrar.

Nästa gång du leter efter en specifik kabel så testa Kabelguiden längst ner på sidan. Genom att besvara bara ett fåtal frågor får du förslag på kablar som passar till just ditt behov.

 

Skärm/Video-kablar

 

Skärm/Video kablarna från MicroConnect är utformade för att fungera med alla enheter, tex en stationär dator, bärbar dator eller en bildskärm. Du kan också använda en standardkabel mellan en stationär dator och en multi-stream hub. Vi tillhandahåller ett mycket stort sortiment inom kablar, adaptrar, omvandlare och relaterade tillbehör från MicroConnect

Skärm/Video-kablar

 

Datakablar

Datakablar

 

Inom segmentet Datakablar hittar du kategorier som USB-kablar, seriella kablar, SATA-kablar, skrivarkablar och mycket mycket mer.

USB-C-kablar används till allt fler modeller av mobila enheter, inte bara mobiltelefoner utan också många bärbara datorer, surfplattor kameror och andra produkter.
USB-C är en universell anslutning som används till såväl video som ljud, data och ström. MicroConnect har ett stort och ständigt växande sortiment av kablar för USB-C.

 

Ljudkablar

 

För att bibehålla ljudkvaliten krävs det ljudkablar av hög kvalitet. MicroConnect har ett brett sortiment av ljudkablar, adaptrar och kontakter. Även högtalarkablar finns i det breda sortimentet.

Ljudkablar

 

Nätverkskablar

Nätverkskablar

 

Nätverk är en av MicroConnects största produktgrupper. Nätverk inkluderar ett brett och omfattande sortiment inom patchkablar; allt från Cat5e upp till den nya serien av Cat8.1 kablar, både skärmade och oskärmade, koppar och CCA, PVC och LSZH, standard och slimmade, i alla möjliga färger och varianter. Nätverk inkluderar även råkablar, kontakter, adapterverktyg, mätverktyg och alla relaterade tillbehör.

MicroConnect har även ett unikt och stort utbud av nätverkskort inom PCI, USB och USB-C tillsammans med det stora utbudet av PoE injectors.

 

Fiberkablar

 

Fiber produkterna inkluderar patchkablar med både single- och multimode, inklusive OS1, OS2, G657A1 och från OM1 upp till OM5.

Alla MicroConnect fiberkablar är LSZH (Low Smoke Zero Halogen) och finns i både simplex- och duplexversioner. Man erbjuder också ett brett utbud av fibersvansar, adaptrar och pluggar. MicroConnect har under många år levererat ett flertal kundanpassade fiberprodukter.

Fiberkablar

 

Kabelhantering

Kabelhantering

 

Gör ditt skrivbord, ditt serverrack eller ditt kontor mer välkomnande med kabelhanteringsprodukter från MicroConnect. Här finns ett stort sortiment av kabel kanaler/sleeves, kardborrtejp, kabelrör och mycket annat för att snygga upp och även skydda dina kablar.

 

Apparatkablar och spänningskablar

 

MicroConnect erbjuder ett brett utbud av strömsladdar, strömkontakter, adaptrar och grenuttag för att ansluta datorer, bildskärmar, servers, etc.

MicroConnect har mer än 200 olika strömsladdar i sitt sortiment för att täcka användningen i olika länder runt om i världen. Vi har dock valt att endast lagerhålla kablar avsedda för den svenska marknaden. Har ni behov av kablar för användning i andra länder så hör av er så kan vi alldeles säkert hjälpa er att hitta rätt kabel för era behov.

Apparatkablar och spänningskablar

 

Kabelguide

Här kan du genom att bara svara på ett par frågor hitta en passande kabel från MicroConnect.
Om du skulle få upp ett resultat som inte hittar någon kabel när du klickat på "Visa produkt" beror det på att vi ännu inte lagt till just den kabeln i vårt sortiment. Hör av dig till vår kundtjänst så löser vi det!